Passa al contingut principal

Can Trabal, no és una prioritat pel tripartit

A la urbanització de Can Trabal, gràcies a un ajut que va demanar l’anterior equip de govern a la Diputació de Barcelona, hi ha el projecte d’urbanització redactat, només pendent de validació per part del veïns i veïnes en assemblea.

El projecte de reparcel·lació es va decidir en assemblea qui el redactarà però no s’ha iniciat ja que cal haver finalitzat abans una modificació puntual de POUM. Aquesta modificació puntual l’ajuntament la va externalitzar al mes de maig de 2022 i encara no està validada pels serveis tècnics de l’ajuntament. Contrasta clarament amb la velocitat amb la que van fer la modificació puntual del POUM de Daltmar, està clar on estan les prioritats del nou govern (que curiosament coincideixen amb el lloc on els vots van donar el segon regidor al PSC, clau per poder fer el tripartit).


En resum, a Can Trabal està tot completament aturat, esperant a que l’ajuntament acabi de realitzar la modificació puntual del POUM i fins que això no es faci no es podrà fer res. La junta ha fet tot el que podia fer però ja fa temps que la pilota no està a la seva teulada, està a la de l’ajuntament, que sembla que no vol ni veure que té una pilota per jugar.