Passa al contingut principal

Mireia Tort, Yolanda Peris i Mireia Conesa. Més dones a la llista d'Alternativa per Olèrdola

 Mireia Tort, Yolanda Peris i Mireia Conesa formen part de la llista d'Alternativa per Olèrdola a les properes eleccions municipals.


Mireia Tort, Moja. De Moja de tota la vida. És administrativa sanitària assistencial a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès i està formada en atenció a la violència masclista. Membre de l'assemblea de l'Ateneu Popular X durant 10 anys i membre del col·lectiu feminista Guineus Liles. 

Li fa il·lusió recollir el relleu de gent com el seu pare, que en les primeres eleccions postfranquistes es va unir a un grup de persones del municipi per millorar la vida i el benestar de les veïnes i veïns, grans i petites, escoltant i donant veu. Li agrada la idea que, juntes, ho podem tot!




Yolanda Peris, Sant Miquel d'Olèrdola. És tècnica superior en telecomunicacions i informàtica. Gestiona projectes d'alta tensió en una empresa multinacional.

Sempre ha volgut integrar-se en la vida social de Sant Miquel i col·labora per dinamitzar i incloure gent a la vida del nucli. És presidenta de la Societat La Lleialtat, de Sant Miquel.






Mireia Conesa, Sant Miquel d'Olèrdola. Llicenciada en dret, treballa a l'administració de justícia en un jutjat VIDO.

Persona de gran compromís, li agrada treballar per la igualtat de gènere.