Passa al contingut principal

Anna Boada i Juanma Samblas tanquen la seva etapa com a regidors.

 Anna Boada i Juanma Samblas han decidit tancar la seva etapa com a regidors, un cop finalitzi l'actual mandat. Així ho van fer saber a l'assemblea d'Alternativa per Olèrdola, que els va agrair la seva intensa feina durant tot aquest temps.

Ambdós han volgut fer un petit resum de la seva feina al capdavant de les regidories i que transcrivim a continuació:

**********ANNA BOADA**********

L’experiència com a regidora durant aquestes dues legislatures (una i mitja formant part de l’equip de govern) ha estat enriquidora en molts aspectes i seria molt recomanable que hi passés més gent per entendre més el món de l’administració des de l’altra “banda”.

M’agradaria fer una valoració de les regidories que he tingut al meu càrrec. Així, resumint:

SANITAT:  Hem treballat de valent per aconseguir el nou edifici del consultori amb equipaments més actualitzats, pel qual feia molts anys que s’hi anava al darrera.

SERVEIS SOCIALS: S’ha fet un gran pas aconseguint els serveis social bàsics propis de l’Ajuntament i així consolidar un servei més directe als usuaris del nostre municipi.

També s’han gestionat diferents ajudes per les necessitats de la gent del municipi, quedant instaurades les targetes moneder, ajuts en material escolar i d’altres més puntuals.

S’aposta per l’espai socio-educatiu i la seva tasca conjuntament amb les escoles per aquells nens/es que ho necessiten.

S’han fent un munt de tràmits per, finalment, dotar el municipi amb un centre de dia; sens dubte un equipament del tot esperat i necessari.

CICLE DE LA VIDA: Regidoria que he assumit en aquest últim mandat. Se segueix treballant perquè la gent gran tingui tallers diversos i activitats de manteniment per tal que es puguin mantenir actius, tan físicament com mentalment. 

També es treballa per unificar diferents activitats comunes entre els 3 casals d’avis.

Dins l’àmbit de joventut, s’han impulsat i dinamitzat els joves i disposem d’un dinamitzador per tal d’ajudar a arribar a aquesta franja d’edat.

També es treballa en recuperar uns espais que puguin ser un punt de trobada per ells i així tenir un lloc de referència.

CULTURA:  La regidoria de cultura l’he assumit també aquesta darrera legislatura, on vam passar pel Covid19 i que va provocar una gran parada en el ritme d’activitats a totes les entitats. El darrer any s’ha anat normalitzant l’activitat de les mateixes i sempre s’ha procurat estar al seu costat  i recolzar-les en les seves iniciatives, mantenint i, fins i tot, incrementant els imports de les subvencions.

 

Finalment el meu agraïment a tots els que ens fan costat de diverses maneres i a “l’equip” pel munt d’hores compartides i la feina feta.

I com no, encoratjar la nova llista i transmetre tot el suport perquè tirin endavant idees, il·lusions i projectes.


**********JUANMA SAMBLAS**********

Després de quasi 10 anys, i pràcticament dues legislatures i mitja, dono per finalitzat un cicle de la meva vida. Una dècada compartida amb la meva vida familiar i professional. Una gran experiència que m’ha fet créixer com a persona, i en la qual estic orgullós d’haver compartit aquest temps amb grandíssimes persones, tant en la vessant política com en els grans professionals del propi consistori. Agraït a tots ells per acompanyar-me en aquest llarg camí.

Fent un resum de les meves tasques en les diferents regidories, destacaria el desencallament a les urbanitzacions, els projectes d’accessibilitat als diferent nuclis i la millora de serveis essencials com la neteja viaria, l’enllumenat i les aigües municipals.

Finalitzo aquest període amb la consciència molt tranquil·la, sabent que totes les decisions s’han adoptat pensant en el millor pel municipi i sabent que encara queda molt recorregut i molta feina per realitzar.

Encoratjo tots aquells companys –els que segueixen i aquells que inicien la nova etapa-  a tirar endavant amb aquells projectes iniciats i a començar-ne de nous, amb il·lusió i forces i pensant sempre en el millor per a aquest gran municipi que es OLÈRDOLA.