Passa al contingut principal

Íngrid Gras i Andrea Serradell, primers noms de la candidatura d'ApO a les eleccions municipals 2023

Íngrid Gras i Andrea Serradell són el primers noms de la candidatura d'Alternativa per Olèrdola a les properes eleccions municipals, que se celebraran el mes de maig.




Íngrid Gras, Moja. Considera que vivim en un indret màgic on les persones que hi vivim som totes i tots uns privilegiats, tant per tot el patrimoni històric que tenim com per la nostra gran complexitat social. 
És tenaç, lluitadora i optimista. Sempre implicada en col·laborar en l'aspecte cultural i social del poble; forma part de la Comissió de Festes de Moja i és voluntària en la organització de la Caminada popular Moja-Montserrat.

Ha format part de l'Ateneu Mogenc i actualment, amb d'altres veïns, tenen entre mans un projecte molt xulo per encetar.

 

 









Andrea Serradell, Can Trabal. Amb ganes de treballar pel municipi i d'intentar aportar el seu granet de sorra per millorar Olèrdola. 

És diplomada en estadística i llicenciada en investigació i tècniques de mercat. Treballa a l'àrea de presidència de la Diputació de Barcelona.

És presidenta de l'Ampa de l'escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, vocal del Consell escolar de l'escola i vicepresidenta de la junta de compensació de Can Trabal i de l'associació de veïns de Can Trabal.