Passa al contingut principal

Escrit butlletí Olèrdola Informació octubre 2023

 Acabat l'estiu, hem de felicitar les diferents comissions de festes i entitats que ens han fet vibrar, de nou, amb les festes majors dels tots els nuclis. A totes i tots, el nostre reconeixement.


S'han assolit els primers 100 dies del nou govern tripartit i ja comencem a veure quina serà la política i la gestió municipal: ara es dediquen a intentar desacreditar tot allò que s'estava treballant durant els anys de govern d'ApO i prometent coses que no poden complir, com el de portar a aprovació el projecte d'urbanització de Daltmar en el ple del 26 de setembre, paraules dites per la Sra. Mascaró i el Sr. Pardo en el ple de l'1 d'agost i repetides en una notícia del 12 de setembre pels mitjans municipals, i sembla que el projecte no es va aprovar. Vam preguntar en el ple quin era el motiu i, a part de no tenir resposta, diuen que ells no han dit això...

Hi ha temes d'interès municipal que han posat en un calaix quan estaven llestos per a la seva aprovació, com els projectes d'accessibilitat als nuclis, que milloren els serveis, posen en condicions tots aquells carrers amb dificultats de pas, milloren els espais urbans prioritzant el pas als vianants i la vida i el benestar de grans a petits per tenir una millor mobilitat pels carrers. O com el projecte de canvi dels comptadors de l'aigua a totes les llars a cost zero per a la ciutadania, una millora de la gestió del servei i que dona informació real del consum i ajuda a detectar qualsevol fuita, important per avançar en l'estalvi d'aigua. També al calaix. Per al nou govern no són projectes interessants.

En lloc de vetllar per la gestió del municipi, ara es dediquen a fer publicitat de nous projectes i crear partides econòmiques que no podran executar, tot això només per fer propaganda política. Considerem que els projectes d'interès general i de millora del municipi són importantíssims i treballarem perquè aquells projectes que ApO sempre ha defensat i treballat per dur a terme, continuïn endavant.