Passa al contingut principal

Escrit butlletí Olèrdola Informació juliol 2023


Iniciem mandat donant-vos les GRÀCIES pel vostre recolzament: un total de 772 vots ens van permetre guanyar les eleccions del passat mes de maig amb una clara victòria davant la resta de grups polítics. Malgrat tenir més del doble de vots que la segona força, la resta van decidir pactar entre ells i no respectar la voluntat del poble, que vol que ApO estigui al capdavant de l'ajuntament.

Com a guanyadors, vam asseure'ns amb totes les formacions oferint-los treballar conjuntament els respectius programes i, dels punts coincidents, elaborar un full de ruta per als quatre anys vinents. ERC va refusar l'oferiment. IO i PSC van comprometre's a donar resposta en un dia i encara no han tingut la valentia de fer-ho. Fins i tot algú va preguntar si no oferíem res més. 

El nou govern, el del canvi i les promeses miraculoses i guaridores de tots els mals, ja ha fet públic quines seran les dedicacions i retribucions que percebran. Atenció! La Sra. Mascaró, després de criticar durament el sou de Lucas Ramírez, s'apuja el sou i tindrà una dedicació del 100%. El Sr. Àlvarez, el 75%. I els senyors Buta i Gómez, un 25% cadascú. Passem d'un govern d'ApO amb una única dedicació del 95% a un govern Frankenstein amb quatre dedicacions al 225%. En termes econòmics, amb ApO el cost dels 6 regidors de govern va ser de 103.651,39 € a l'any. Ara, amb el tripartit, passarà a ser de 161.504 ,81€. Podem afirmar que el nou govern, amb el mateix número de regidors, costarà a la ciutadania un 56% més. Recordeu que ens preguntaven si no oferíem res més? Aquí teniu la resposta. 

Demanem al nou govern que treballi amb honestedat i transparència: aquests dies veiem com s'apropien i atribueixen com a mèrits seus actuacions desenvolupades per ApO. En són un exemple la retirada dels mòduls de la desapareguda escola Els Pins, la neteja perimetral de Daltmar, la facilitat per contactar amb l'alcaldessa, el canvi a led dels llums dels camps de futbol i dels polígons que aviat es farà, etc. Fem autocrítica i ens responsabilitzem del nou paradigma municipal. ApO ens hem reorganitzat i reforçat, sumant esforços i noves persones, i ens hem conjurat a treballar per millorar i vetllar per Olèrdola, com sempre hem fet.