Passa al contingut principal

Jordi Catasús i Pere Sadurní completen les primeres 11 posicions de la llista d'Alternativa

Jordi Catasús i Pere Sadurní, actuals membres del govern municipal, completen la llista d'Alternativa a les properes eleccions municipals.
Amb ells dos, Alternativa per Olèrdola tanca els onze primers noms de la llista, que combina renovació i experiència per afrontar el govern del nou mandat que s'iniciarà a mitjans de juny.JORDI CATASÚS CORBALAN
Té 46 anys i es dedica professionalment al sector  assegurador. Màster en direcció d’empreses de mediació en assegurances, és director i  administrador d’una corredoria d’assegurances. També és músic, intèrpret d’instruments tradicionals, i com a tal va acompanyar el ball de pastorets i de panderetes de Sant Pere Molanta en els seus inicis. En l'actualitat forma part del grup Els Vinardells.
Va formar part de diverses juntes de la Societat Principal-Unió, de Sant Pere Molanta, essent-ne vocal, vicepresident i president. També fou fundador del Grup de Joves de Sant Pere Molanta.
Va participar del Grup de carnaval i del Grup de caramelles de Sant Pere Molanta. Puntualment, també va col·laborar amb el Grup de teatre El Folre, també de Sant Pere.
Ha format part de diverses juntes d’entitats de caire social, com la Coordinadora de Grallers, essent-ne tresorer i president; i Ampert, associació contra el càncer, on n'ha estat el tresorer.
Vinculat a Alternativa per Olèrdola des de la seva creació, en forma part activa des del 2015, quan va formar part de la candidatura a les eleccions municipals. Des del 2019 forma part del govern municipal, assumint les regidories de govern obert, democràcia activa i participació, atenció ciutadana, comunicació, serveis informàtics, organització i persones, prevenció, seguretat i acció cívica. Alhora, és portaveu del grup municipal d’Alternativa.
D'Alternativa per Olèrdola en destaca la seva pluralitat, en origens i pensaments dels seus membres, la representativitat de tots els racons d’Olèrdola i el seu projecte d’Olèrdola, per Olèrdola i amb la gent d’Olèrdola, lluny dels interessos partidistes.   PERE SADURNÍ ROIG
Té 55 anys. Llicenciat en Dret. Treballa com a empleat de banca. Ha estat Jutge de Pau substitut d’Olèrdola durant 9 anys. Va ser catequista, jugador del Molanta i un dels organitzadors de campionats de futbol sala a Sant Pere Molanta. Com a objector de consciència, va fer la Prestació Social Substitutòria a la presó de Can Brians. Ha col·laborat en diverses missions a l’Índia i el Perú.Va ser voluntari en el 9N.
Va ser 3r Tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Ensenyament, Patrimoni i Turisme durant el mandat 2015-2019.
Actualment és regidor d’educació, tant de primària com d’escoles bressol. Dins de l’àmbit de cultura, també és el responsable de biblioteques, normalització lingüística i de patrimoni cultural i històric. Dins el gran àmbit de promoció econòmica, té cura de turisme; mentre que en l’àmbit d’igualtat i diversitat, assumeix drets humans, feminismes i LGTBI. És regidor, també de l’àmbit d’esports, amb les regidories d'equipaments esportius i promoció de la salut.