Passa al contingut principal

Mireia Mancera ocuparà una posició més baixa a la llista d'ApO per motius personals.

Per motius estrictament personals, Mireia Mancera, actual membre del govern municipal, titular dels àmbits de promoció econòmica, protecció i tinença d'animals, paisatge urbà i residus, ha decidit ocupar una posició més baixa a la llista d'ApO per a les properes eleccions municipals. 

L'equip de govern i la resta d'òrgans d'Alternativa per Olèrdola respecten la decisió i li agraeixen la feina duta a terme al llarg d'aquests quatre anys, conscients que la seva aportació seguirà vigent durant molt de temps i li desitgen tots els èxits a la seva vida personal i professional.

Tot seguit, transcrivim l'escrit que Mireia Mancera ha fet per explicar aquesta decisió.




Gràcies per aquests quatre anys que aviat conclouran. Aquest escrit és un comiat i, com s'acostuma a dir, no és pas un adéu.

Recordo els primers dies en què intentava navegar però a dures penes em mantenia a la superfície i mirava de no ofegar-me entre tantes i tantes onades d'informació. I ara, quatre anys més tard i que han passat volant, continuen les onades, amb la diferència que em sento segura i còmode dins d'aquest medi, que és l'administració.

Dins de l'àrea a la qual tenia assignada la direcció política hem posat en marxa un gran projecte que els meus antecessors van treballar molt bé i que ara és una realitat, el sistema de recollida de residus porta a porta. Hem treballat per millorar el servei de jardineria, hem impulsat el manteniment de franges perimetrals i camins per a la prevenció d'incendis.

També hem iniciat projectes nous, com la campanya de protecció de les orenetes i els seus nius i els tallers ambientals. A tot això, afegim que estem treballem per aconseguir la protecció d'espais naturals i seminaturals del nostre municipi amb la col·laboració d'agents rurals, entitats, tècnics, docents i estudiants d'universitats, amb l'interès incondicional dels veïns i veïnes que ens donen suport en l'estudi, conservació, protecció i manteniment d'aquests espais plens de vida i que aporten vida. I molts més projectes que se seguiran treballant.

Em sento immensament agraïda amb l'equip amb què he treballat, càrrecs electes i treballadors i treballadores municipals. Han estat quatre anys d'aprenentatge, esforç, treball, compartir i gaudir. M'agrada dir que és la família política, i mai millor dit.

En aquests moments he de fer una aturada en el camí de la política, amb plena confiança en els meus companys i companyes de grup que segueixen i les persones nouvingudes, a les quals seguiré donant recolzament i ajudant en tot el que pugui i sàpiga.

Són motius personals, dels quals em reservo la seva exposició, els que m'han impulsat a prendre aquesta decisió.

Gràcies de nou per donar-me la oportunitat de ser dins i conèixer l'administració del nostre municipi sent una petita gota d'aigua dins de l'oceà.

Una abraçada i seguim!