Passa al contingut principal

Lucas Ramírez encapçalarà la candidatura d'Alternativa per Olèrdola a les properes eleccions municipals.

La candidatura va rebre el suport unànime de l'assemblea d'Alternativa, avalant així la tasca feta i el projecte renovador per als propers 4 anys.

Tot seguit transcrivim l'escrit de motivació de Lucas Ramírez per tornar a presentar-se a les eleccions:



MOTIVACIÓ PRESENTACIÓ ELECCIONS 2023-2027

Aviat farà vuit anys que encapçalo un projecte molt engrescador: anar al capdavant d'Alternativa per Olèrdola. Encara ara recordo el dia en què m'ho proposaven i com ens posàvem a treballar de valent amb l'equip per preparar el programa electoral per a les eleccions del 2015.

Van ser mesos intensos, d'aprenentatge i treball. Començava a nutrir-me de les explicacions de regidors i regidores, de com es vivia l'ajuntament des de dins i de com es treballava per fer realitat tots aquells projectes que teníem ganes de tirar endavant.

Molta il·lusió i incertesa, a la vegada, es confonien dins meu: dos sentiments contraposats, però necessaris per fer créixer en mi les ganes de liderar el grup.

Han estat 8 anys que m'han passat volant! Diuen que quan les coses es viuen intensament el temps corre ràpid, quasi sense adonar-te'n. I és ben cert, ho he pogut viure en la meva pròpia pell.

Si faig una parada i analitzo tot allò que he viscut en aquest període, prenc consciència de la quantitat de feina feta i dels esforços dedicats per tirar endavant aquest projecte d'Alternativa i alhora personal.

Tot és resultat de la suma del compromís i responsabilitat que et fan tenir l'empenta, sumada a la confiança de la gent del municipi, que és la que et dona força per treballar dia a dia i aconseguir els objectius establerts.

La política és una feina que et fa sentir realitzat quan aconsegueixes les fites, quan saps que estàs beneficiant a bona part de la població a millorar el seu benestar.

Fent una repassada als vuit anys, i sobre els temes d’interès més general:

- S'han rehabilitat tots els edificis municipals per donar un ús públic i de major qualitat.

- S'ha fet una forta aposta per la gestió publica de l'aigua amb una gran quantitat d’inversions.

- Hem aconseguit igualar tots els serveis bàsics a tot Olèrdola.

- S'ha treballat per aconseguir tenir un centre de dia al municipi.

- Hem millorant els serveis de neteja viaria en tot el municipi, encara que s'ha fet un increment important de freqüència als polígons, Can Trabal i Daltmar.

- Hem millorant el servei de jardineria per tenir els espais verds en bones condicions i poder realitzar les podes en els terminis establerts.

- Hem apostat per la implantació de la recollida de tots els residus a la porta de casa (mobles i electrodomèstics, jardineria, residus domèstics), evitant el desplaçament i aconseguint un servei de proximitat i qualitat.

- S'han redactat els projectes d'accessibilitat dels nuclis de Moja, Sant Miquel i Sant Pere Molanta, que portaran a tenir uns carrers sense barreres arquitectòniques i prioritzant la circulació dels vianants per fer espais més agradables, segurs i verds.

- Hem treballat colze a colze amb les juntes de compensació de Daltmar i Can Trabal. Els resultats són evidents: dues juntes de compensació en actiu i amb la feina feta perquè en breu es puguin començar a executar les obres d’urbanització.

- S'han fet arribar serveis de primera necessitat a les barriades i masies com la fibra òptica, tant necessària avui dia, i s’ha redactat el projecte d’enllumenat per aquells espais d’accés públic.

- S'han realitzat camins peatonals per millorar la seguretat i potenciar l’activitat física, connectant espais d’interès o de necessitat.

- S'ha lluitat i molt, per poder aconseguir el que ara és una realitat, el nou consultori de Moja.

- S'han realitzat millores organitzatives internes a l’ajuntament per ser més eficients i oferir un millor servei a la ciutadania.

- S'han fet participacions ciutadanes en tots aquells projectes que afecten als veïns i veïnes.

En nom d'Alternativa i de tots els regidors de l'equip de govern agraeixo la confiança dipositada dels veïns i veïnes que, amb el vostre suport heu fet possible que tinguem un consistori obert i participatiu.

Alternativa es va crear amb l'objectiu de canviar la manera de fer, acostar l'ajuntament al poble i fer-ho amb la participació de tothom. Ho hem fet, i hem renovat i incorporat veïns i veïnes, mantenint aquestes fites com a bandera:

Entre tots i totes, hem creat un municipi més plural, viu i compromès. Un municipi gestionat des de la realitat actual i alhora amb la mirada posada en treballar per un futur encara millor.

La confiança rebuda dels Olèrdolencs i Olèrdolenques, fan que tingui encara més força i ganes de treballar pel municipi i la seva gent.

Tinc il·lusió, empenta i compromís per treballar per tu, per treballar per Olèrdola

Lucas Ramírez Búrdalo